Семінар-навчання керівників закладів освіти
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points) - система, яка ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів, тобто - це аналіз ризиків і контролю критичних точок.
З цього питання 11 січня 2020 року і відбувся семінар-навчання для керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти району за участю головних спеціалістів Золотоніського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Рєзнік І.В та Середи М.Є.
Під час зустрічі з директорами шкіл та завідуючими закладами дошкільної освіти вивчалися питання впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР у закладах освіти.
Після своїх виступів фахівці Держпродспоживслужби відповіли на численні запитання учасників семінару та надали слушні рекомендації з питання впровадження системи НАССР в закладах освіти району.