A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Наша випускниця – наша гордість! Пишаємося тобою, Наталю!

Дата: 04.11.2022 09:02
Кількість переглядів: 112

     3 листопада на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулося вшанування переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та міжнародних конкурсів.

      До участі у заході долучилися начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, заступник голови ОДА Олександр Шамрай, начальник Управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, заступник начальника Оксана Сімушіна, ректор ЧОІПОПП Наталія Чепурна.

   33 учасники від Черкащини здобули у 2022 році медалі переможців на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

   Серед переможців була випускниця Ковтунівського НВК, нині студентка Черкаського національного університету Скорик Наталія. Нагадаємо, що Наталія на головному науковому конкурсі школярів протягом трьох років здобула дві золоті та одну срібну медаль. Два попередні роки вона отримувала стипендію Президента України, що є унікальним для учнів сільських шкіл.

      Начальник ОВА Ігор Табурець вручив присутнім на зустрічі МАНівцям дипломи та медалі за їх здобутки.

      Наталія, як і всі переможці, протягом навчального року отримуватиме обласну стипендію.


« повернутися

Вхід для адміністратора