A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Місяць обізнаності про ментальне здоровʼя відзначається у світі з 1949 року. Нині Україна вперше приєднується до цих заходів у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді України Олени Зеленської, у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України.

13:15 28.05.2024

Професійна майстерня «Новітні підходи до козацького виховання: від традицій до сучасності»

22 травня на базі Домантівського навчально-виховного комплексу на педагогічну спільноту чекала професійна майстерня «Новітні підходи до козацького виховання: від традицій до сучасності». Колектив закладу освіти гостинно зустрічав представників педагогічних колективів, секретаря Новодмитрівської сільської ради Ірину Кодь, начальника відділу освіти Лідію Маленко, головних спеціалістів відділу освіти Валентину Хилько та Богдану Василенко. Імпреза на початку заходу вже дала зрозуміти, що сьогоднішня зустріч буде плідною!

13:47 24.05.2024

НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ 

Щорічні триденні військові навчально-польові збори - це одна із частин національного патріотичного виховання. Це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласників. Важко переоцінити важливість подібних заходів, оскільки, з огляду на сучасні реалії, виховання любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України - неодмінна запорука нашої Перемоги.

13:44 24.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою „Безпека на дорогах в умовах воєнного стану“

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 років в Україні з 13 по 19 травня 2024 року в закладах освіти Новодмитрівської сільської ради проходив щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою „Безпека на дорогах в умовах воєнного стану“.

16:19 20.05.2024

Нарада керівників закладів освіти

Завершення навчального року для закладів освіти – це відповідальний період систематизації та підбиття підсумків усього зробленого за рік.

21:10 17.05.2024

День вишиванки

Педагогічні та учнівські колективи закладів освіти громади долучилися до святкування Дня вишиванки. Бережемо національні традиції!

17:25 16.05.2024

Семінар в Дмитрівському НВК

14 травня відбувся семінар-практикум для директорів та їхніх заступників у Дмитрівському навчально-виховному комплексі. Заклад освіти гостинно приймав представників педагогічних колективів, другого заступника голови Новодмитрівської сільської ради Тетяну Гончаренко, головних спеціалістів відділу освіти Валентину Хилько та Богдану Василенко.

12:06 15.05.2024

Святкування Дня Європи

У рамках святкування Дня Європи, спільно з усією вільною Європою, 9 травня 2024 року у закладах освіти Новодмитрівської сільської ради були проведені різноманітні заходи з метою підвищення обізнаності та усвідомлення значення співпраці з Європейським Союзом.

12:14 11.05.2024

Вхід для адміністратора