A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Генератор завдань «Списування» для учнів 1-4 класів

Дата: 10.11.2022 16:28
Кількість переглядів: 118

Генератор завдань «Списування» для учнів 1-4 класів

Проект «Розвиток дитини» пропонує учителям початкової школи скористатись генератором для створення завдань на списування тексту.

Генератор завдань «Списування» допоможе створити тренувальні й контрольні завдання для розвитку й перевірки вміння учнів 1-4 класів уважно списувати текст, звіряти написане із зразком, каліграфічно правильно писати букви, слова та речення без пропусків та помилок.

Такі завдання формуватимуть у дитини вміння працювати самостійно, застосовувати правила написання орфограм у словах, розвиватимуть моторику школярів.

Залежно від класу, у якому навчається  дитина, у шаблонах учителі й батьки можуть обрати вид ліній – з косою лінією та без неї.

Окрім того, у генераторі  можна додавати граматичне завдання до списування, наприклад, підкреслити певні частини мови, виділити значущі частини слова тощо.

Кожне сформоване завдання на списування можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для списування для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

ГЕНЕРАТОР СПИСУВАННЯ


« повернутися

Вхід для адміністратора