A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Нарада заступників керівників закладів освіти Новодмитрівської ТГ

Дата: 12.12.2022 15:50
Кількість переглядів: 157

      12 грудня 2022 року відділ освіти виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради спільно з КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" провели нараду з заступниками керівників закладів освіти громади.

    Розпочали нараду голова Новодмитрівської сільської ради Артем Кухаренко та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Гончаренко, які підвели підсумки відкритого дитячого фестивалю патріотичної пісні "Пісня закликає до миру". Керівники подякували всім учасникам заходу та відзначили їх грамотами і подарунками.

                

 

          Начальник відділу освіти Лідія Маленко приєдналась до слів вітань та подяки учасникам фестивалю та, в свою чергу, подякувала керівникам сільської ради за розуміння, допомогу та підтримку освітньої галузі громади.

      А потім були розглянуті питання порядку денного наради. Так, Лідія Іванівна зупинилися на основних питаннях організованого завершення І семестру, забезпечення вимог безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, ведення шкільної документації, організації харчування та на багатьох інших актуальних питаннях діяльності закладів освіти в умовах сьогодення.

      Директор КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Тетяна Лисак представила учасникам наради презентацію «Методичне забезпечення освітнього процесу» та зупинилася на організації освітнього процесу в 5-му класі, оцінюванні п'ятикласників та веденні класних журналів, а також ознайомила з результатами олімпіад та конкурсів здобувачів освіти  Новодмитрівської сільської ради.  Про оцінювання учнів 1-4-х класів  та ведення класних журналів у початковій школі нагадала консультант центру Валентина Щепак.

     В кінці наради заступники керівників мали можливість обговорити повсякденні питання організації освітнього процесу та почути відповіді на свої запитання.

      Миру, здоров'я і якнайшвидшої перемоги побажала на закінчення наради начальник відділу освіти Лідія Маленко та подякувала всім колективам за сумлінну працю, відповідальність, відданість справі.


« повернутися

Вхід для адміністратора