A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 Новий рік – свято надії і віри у краще майбутнє!

Дата: 03.01.2023 09:22
Кількість переглядів: 119

   

 Новий рік – свято надії і віри у краще майбутнє. Новий рік – це очікування дива! І як добре, коли дитячі мрії збуваються, а диво трапляється!!!

     Освітяни Новодмитрівської громади, всі учасники освітнього процесу закладів освіти, відділ освіти та керівництво громади висловлють щиру подяку всім, хто посприяв у придбанні новорічних подарунків для вихованців дитсадків та учнів шкіл нашої громади, хто подарував дітям радість в цей неспокійний час.

     Щиро дякуємо ТОВ «Красногірське», ДП «Агрофірма «Іскра»», Громадській організації «Черкащанка», ТОВ «Домантівське», ПП Ярошу Олексію Миколайовичу, ПП Кошіль Ніні Василівні, Баришівській зерновій компанії, ПП «Юляна», орендарям-одноосібникам Праведнику Олександру Михайловичу та Гріньку Миколі Михайловичу, Даценку Віталію (ФК «Любава 2013»), СТОВ «Силікат І», Кикотю Сергію Миколайовичу (ФГ «Агрейн»), ФГ Коломієць А.М., Гончаренку Олександру Івановичу (ПСП «Ірина»), Маргариті Кухаренко, Вікторії Кравченко, Сергію Четверову (ТОВ «ФЕС УКР»)!!!

     Сердечно дякуємо вам за розуміння та допомогу і шлемо вам найтепліші вітання з Новорічними святами! Зичимо вам миру, здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку! Хай Новий рік принесе вам удачу у справах, віру у свої можливості, буде плідним на добро, багатим на щастя та здоров’я.

Мирного щасливого Нового року нам усім!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора