A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Онлайн демоверсія тесту НМТ з історії України

Дата: 14.03.2023 11:51
Кількість переглядів: 143

Освіта.ua пропонує всім охочим пройти онлайн демоверсію предметного тесту НМТ з історії України.

Тест розроблений фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти і є аналогічним тому тесту, що буде запропонований вступникам при складанні національного мультипредметного тесту.

Виконання цього варіанту тесту з історії України допоможе абітурієнтам оцінити свій рівень підготовки, визначити завдання, які потребують додаткової уваги та зорієнтуватися в часі, що необхідний для виконання завдань.

Спосіб виконання всіх завдань у тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані абітурієнтам під час проходження НМТ.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

Окрім демоверсії предметного блоку з історії України, який буде запропонований абітурієнтам, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти всі тести ЗНО за минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми, передбачені програмою, з усіх предметів, які будуть представлені на НМТ.

Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в онлайн середовищі..

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ


« повернутися

Вхід для адміністратора