A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

День військово-польових зборів

Дата: 21.04.2023 12:00
Кількість переглядів: 56

Повчально, корисно, цікаво!

          Саме так пройшов третій день військово-польових зборів для учнів 11-х класів нашої громади. Цього дня випускники разом зі своїми вчителями «Захисту України» та медичними працівниками зібралися в одному із закладів освіти для проведення практичної частини військово-польових зборів. В ході практичних занять одинадцятикласники переглянули ролики про національну гвардію, ознайомилися  із вмістом та умовами використання індивідуальної військової аптечки, з технікою накладання турнікета та з іншими видами долікарської допомоги, дізналися більше про стрілецьку зброю, боєприпаси, тепловізори, мінно-вибухові пристрої, засоби індивідуального захисту та як ними користуватися. З великою цікавістю учні знайомилися з військовою технікою та амуніцією, реанімобілем, з порядком розбирання та збирання автомата АК 74.

      Навчання пройшло на одному подиху, учні мали можливість задати різні запитання військовим спеціалістам та  отримати на них змістовні відповіді.

      Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися, здобувати знання, і, звичайно, ж за ці практичні заняття, за безцінний бойовий досвід, за хвилюючі до сліз випадки з їх життя,  якими вони поділилися з присутніми, за віру і впевненість у Перемогу! 

      Зі словами глибокої вдячності звернулася до наших захисників начальник відділу освіти Лідія Маленко та вручила їм Подяку за організацію і проведення занять.  Щиро подякувала вона та вручила таку ж Подяку і колективу закладу за організацію і проведення  практичної частини військово-польових зборів, цінність і користь яких перецінити неможливо!

       Найшвидшої Перемоги нам усім!!! Щира вдячність і низький уклін вам, наші Герої-захисники!!!

     


« повернутися

Вхід для адміністратора