A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Підсумкова нарада керівників закладів освіти

Дата: 06.06.2023 08:53
Кількість переглядів: 83

       05 червня 2023 року ЗДО «Колосочок» Новодмитрівської сільської ради гостинно зустрічав керівників закладів освіти, працівників  відділу освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників,  почесних гостей наради - Гончаренко Т.І., заступника сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Новодмитрівської сільської ради, Лосіцьку Л.М., голову Золотоніської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Цього дня тут проходила підсумкова нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

    Традиційно нараду розпочала Лідія Маленко, начальник відділу освіти виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради. Підводячи підсумки роботи освітян за минулий, такий тривожний і неспокійний для всіх нас навчальний рік, вона зворушливо подякувала всім колективам і кожному керівнику зокрема за спільну роботу, за сумлінну і плідну працю.

        Лідія Іванівна щиро подякувала керівникам Новодмитрівської сільської ради за розуміння і підтримку, за допомогу і підказку, за вміння знайти вихід із будь-якої складної ситуації.

          Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Лисак  підсумувала результати  участі педагогічних та учнівських колективів закладів освіти у конкурсах, олімпіадах, МАН, педагогічних виставках та інших заходах  у 2022-2023 навчальному році.  Плідним і результативним був минулий навчальний рік для наших вчителів та здобувачів освіти: десятки перемог і дітей,  і їх наставників, не дивлячись  на складні і тривожні дні. А Домантівському НВК (директор Катерина Цюра) начальник відділу освіти вручила золоту медаль за перемогу у Міжнародній  виставці-конкурсі «Сучасні заклади освіти – 23».

       Головні спеціалісти відділу освіти Віра Ілляшенко та Валентина Хилько обговорили з керівниками актуальні питання  завершення та організованого  початку нового навчального року.

       З вітальним словом до всіх присутніх звернулися заступник сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Новодмитрівської сільської ради Тетяна Гончаренко та  голова Золотоніської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Лосіцька. Вони щиро подякували всім членам освітянської родини за відповідальність, старанність, мудрість і терпіння, за вміння виявляти юні  обдарування  та розвивати і удосконалювати їх таланти.

      Справжньою родзинкою, приємним сюрпризом для всіх учасників наради став виступ дитячого та педагогічного колективів ЗДО «Колосочок» (завідуюча Валентина Ковмір). Виступи малят перепліталися з виступами їх наставників, і так в ці хвилини  не вірилося, що в країні війна, а, навпаки,  дуже хотілося слухати і слухати  ці дзвінкі голосочки і вірити  в такі щирі слова дітей про мир і про щасливе дитинство!

       Підводячи підсумки наради,  начальник відділу освіти Лідія Маленко ще раз подякувала керівникам і їх колективам за плідну спільну працю і побажала  всім спокійних і мирних літніх днів, висловила віру в те, що 1-го вересня веселий дзвіночок покличе всіх маленьких господарів закладів освіти за парти, що вони зможуть навчатися очно, рости і досягати нових успіхів під мирним небом України!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора