A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Як добре, коли збуваються мрії!

Дата: 25.10.2023 10:18
Кількість переглядів: 74

          Як добре, коли збуваються мрії! Цього разу здійснилася мрія Новодмитрівської громади та відділу освіти виконавчого комітету зокрема! Завдяки тісній співпраці з австрійським виробником сільсьгосгоподарської техніки  PÖTTINGER та СТОВ «Агрофірма «Маяк» на чолі з директором Олексієм Васильченком, за сприяння народного депутата України Віталія Войцехівського відділу освіти було передано мікроавтобус для освітніх потреб. Майже зовсім новенький Renault Trafic, 2019 року випуску, тепер буде слугувати для різноманітних потреб освітянської родини!

        Керівники громади,  освітяни цього погожого осіннього дня  щиро та гостинно зустрічали шанованих гостей на подвір’ї сільського Будинку культури.

       Щиро вітали гості представників громади з таким потрібним і довгоочікуваним подарунком.  Зі словами вдячності звернулася до гостей начальник відділу освіти Лідія Маленко і щиро подякувала за розуміння, турботу і такий чудовий подарунок, а потім народний депутат України Віталій Войцехівський вручив Лідії Іванівні  ключі від омріяного мікроавтобуса.

       Зі словами щирої вдячності освітяни громади вручили гостям пам'ятні сувеніри та почастували смачними варениками. 

       Хай частіше збуваються мрії! Хай збудеться якнайшвидше наша спільна мрія! Мирного неба нам всім!


« повернутися

Вхід для адміністратора