A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар в Антипівському НВК

Дата: 08.12.2023 09:43
Кількість переглядів: 22

     07 грудня 2023 року двері закладу гостинно відкрилися перед керівниками та представниками педагогічних колективів закладів Новодмитрівської сільської ради та відділу освіти.  Зі словами вдячності нашим захисникам за можливість вчити і вчитися, працювати і виховувати, співати і танцювати зустріли гостей  здобувачі освіти та педагогічні працівники Антипівського НВК. Даний захід відбувався з ініціативи відділу освіти з метою обміну досвідом між закладами, запозичення та поширення надбань вчителів, вихователів, колективів в цілому.

       Кожному з гостей діти вручили буклети,  які познайомили присутніх з  історією закладу, з колективом, з планом роботи на цей день.

       Свій досвід роботи презентували вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії Лариса Моргун, вчитель фізики, спеціаліст вищої категорії Раїса Черниш, вчитель фізичного виховання Едуард Бакум.

       А потім  всіх присутніх запросили на Андріївські вечорниці, головними режисерами яких були вчитель музичного мистецтва Світлана Гончар та вихователь Тетяна Здорова.

        А потім  начальник відділу освіти виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради Лідія Маленко та головний спеціаліст Валентина Хилько провели нараду, у ході якої керівники та представники педагогічних колективів отримали відповіді на актуальні питання організації освітнього процесу в умовах сьогодення.

       Зі словами вдячності трудовому колективу на чолі з керівником закладу Катериною Клименко та її заступником Людмилою Сташенко за їх сумлінну працю  звернулася начальник відділу освіти  Лідія Маленко та побажала і господарям, і гостям якнайшвидшого миру,  нових успіхів і здобутків.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора