A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Актуально, цікаво, корисно!

Дата: 18.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 46

         Саме так пройшов семінар для керівників та представників педагогічних колективів закладів освіти Новодмитрівської сільської ради 13 грудня 2023 року.  Цього дня  перед гостями  гостинно відчинилися двері опорного закладу освіти «Новодмитрівський ліцей».

         Усе почалося із ранкової зустрічі, яку організували вчителі початкової школи Ірина Кобець та Марина Матяш. Вони радо  поділилися позитивними емоціями та сподіваннями з гостями, налаштували всіх присутніх на плідну діяльність,  а потім розбили символічну піньяту.  

         Далі досвідом проходження сертифікації педагогічних працівників основної школи ділилася Тетяна Діденко: у доповіді були зазначені основні моменти цього процесу. Естафету підхопили Ніна Гуцало, Алла Омельяненко та Оксана Сушко. Колеги демонстрували різні методи і форми роботи на усіх  етапах проведення уроку. І, дійсно,  інтеграція предметів прослідковувалась протягом усього заняття.

          А завершила насичений семінар-квест Ольга Клінкова, практичний психолог та соціальний педагог закладу. Говорили про ментальне здоровʼя, вигорання та способи подолання стресових ситуацій. Уся зустріч була насичена позитивними емоціями, дуже актуальною і корисною!

           Щиро подякувала всьому колективу опорного закладу освіти  на чолі з директором Іваном Кисілем начальник відділу освіти виконавчого комітету  Новодмитрівської  сільської ради Лідія Маленко. Вона відзначила злагоджену і дружну роботу колективу,  креативність та інноваційність  в освітній діяльності та побажала і надалі отримувати радість від роботи та пишатися досягненнями своїх учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора