A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар у Вільхівському НВК

Дата: 22.12.2023 12:37
Кількість переглядів: 36

           21 грудня керівники закладів освіти, представники педагогічних колективів та працівники відділу освіти Новодмитрівської сільської ради  зустрілися у Вільхівському НВК. Запашним короваєм та зі святковими побажаннями зустрічали гостей маленькі і дорослі господарі закладу.  

           План семінару-спілкування з обміну досвідом включав відкритий інтегрований урок  "Годинник та час", який провела вчителька 1-го класу Наталія  Мяло, заняття у різновіковій групі з теми "Зима" та презентацію  освітнього ресурсу "Зима-чарівниця", розроблену вихователькою Діаною Брусовою.  А родзинкою зустрічі стали театралізовані Різдвяні зустрічі: вертеп, підготовка до Святвечора і колядки від учнів, вчителів та неймовірно талановитого творчого колективу сільського клубу.

           Щиро дякувала колективу Вільхівського НВК на чолі з керівником Світланою Озірською начальник відділу освіти  Лідія Маленко. В особі керівників закладів вона привітала всі трудові колективи з прийдешніми святами, подякувала за сумлінну і самовіддану працю та побажала найшвидшої перемоги і щасливого мирного Нового року.


« повернутися

Вхід для адміністратора