A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар в ЗДО "Колосочок"

Дата: 14.02.2024 18:07
Кількість переглядів: 44

14 лютого 2024 року керівники, представники педагогічних колективів закладів освіти, відділ освіти та секретар Новодмитрівської сільської ради поринули в атмосферу тепла, турботи та любові, яку створили працівники Новодмитрівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Колосочок».

Завідуюча закладу КОВМІР Валентина гостинно провела екскурсію закладом та презентувала роботу педагогічного колективу в умовах сьогодення.

З великим задоволенням відвідали інтегроване заняття для середньої групи «Лісові пригоди», на якому вихователі КОКОЗЕЙ Ніна та ЧЕПУРНА Любов, перенесли діток та гостей в зимову казку. На їхньому занятті малеча випробувала себе у різних галузях: науковці – досліджували сніг, чарівники – створювали сніжинки, дослідники – вивчали лісових тварин. Саме такі форми роботи сприяють розвитку сенсорних, інтелектуальних і творчих здібностей дитини.

«Психологічною допомагалочкою для дорослих і дітей» вихователь ГАЙДАМАКА Любов поліпшувала психологічне благополуччя та навчала практичних методик подолання стресу педагогів.

На завершення усі присутні переглянули відкритий захід «Любов врятує світ!», який підготували вихователі В'ЮН Вікторія та БОРЮК Анастасія.

Любов це найсильніше почуття, і сьогодні колектив ЗДО «Колосочок» продемонстрував гостям свою любов до дітей, до своєї професії та подарував віру в те, що ЛЮБОВ ДІЙСНО ВРЯТУЄ СВІТ!


« повернутися

Вхід для адміністратора