A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Регіональний форум «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи»

Дата: 23.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 26

В Новодмитрівській територіальній громаді активно працюють над забезпеченням учнів та вихованців закладів освіти якісним, корисним, збалансованим харчуванням. Окрім оснащення харчоблоків та впровадженням чотирьохтижневих сезонних меню як для шкіл, так і для садочків також проробляється колосальна робота, щоб випрацювати в дітей саме звичку здорового харчування.

22 лютого на базі однієї зі шкіл міста Черкас було проведено регіональний форум «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи», на якому були присутні представники нашої громади: заступник сільського голови Гончаренко Тетяна Іванівна та головний спеціаліст відділу освіти Хилько Валентина Олексіївна. Метою заходу було переймання успішного досвіду у сфері оновлення системи харчування в закладах освіти та отримання практичних рекомендацій щодо розробки регіональних стратегій.

Ми прагнемо, щоб у всіх закладах освіти нашої громади харчування було смачним, корисним, якісним і доступним. Це – кінцеві цілі реформи, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська.


« повернутися

Вхід для адміністратора