A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Проведення семінару-практикуму вчителів іноземної мови, музичного мистецтва та педагогів-організаторів в Подільському НВК

Дата: 01.03.2024 13:04
Кількість переглядів: 22

29 лютого Подільський НВК гостинно зустрічав керівників шкіл, представників педагогічних колективів, секретаря Новодмитрівської сільської ради Ірину Кодь, другого заступника голови Новодмитрівської сільської ради Тетяну Гончаренко, головного спеціаліста відділу освіти Валентину Хилько. Метою візиту було проведення семінару-практикуму вчителів іноземної мови, музичного мистецтва та педагогів-організаторів.

Семінар розпочався з екскурсії закладом, під час якої гості ознайомилися з матеріалами "Стіни Слави", де учні детальніше розповіли про випускників школи та про синів, чоловіків працівників закладу, які стали на захист нашої Батьківщини. Хвилиною мовчання вшанували загиблих на війні.

Під час проведення уроку англійської мови шестикласники здивували присутніх своїм високим рівнем знань та усвідомленням відповідальності за долю Землі, за майбутнє планети, особистої відповідальності за охорону навколишнього середовища. Учитель англійської мови Антоніна Телятник сприяла створенню дружньої атмосфери, розвитку комунікативної компетентності сучасного учня під час узагальнення лексичних одиниць з теми “Nature and the Environment”.

На завершення семінару гостей очікував виховний захід «На жіночих долонях – калиновий діамант», який підготувала вчитель музичного мистецтва Тамара Дуброва, а педагог-організатор Людмила Кухарчик доповнила його сучасними хореографічними постановками. Учасники заходу підкреслили роль саме української жінки, жінки-матері, жінки- вчительки, жінки-захисниці. Адже нині ми демонструємо всьому світу, що наші жінки є справжніми берегинями. Українська жінка поєднує жіночність, лідерство у професії та громадській діяльності, а як треба – може взяти до рук зброю і стати на захист рідної держави. Вдале поєднання художніх номерів та ораторських здібностей учнів дало можливість максимально розкрити таланти кожній дитині.

Дякуємо трудовому колективу Подільського НВК, які виховують в дітях патріотизм, формують активну громадянську позицію, розкривають таланти своїх вихованців. За те, що уміло навчають і виховують, забезпечують якісним харчуванням, створюють комфортні умови для перебування кожної дитини в цей нелегкий час.


« повернутися

Вхід для адміністратора