A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Проведення семінару-практикуму вчителів української мови та біології у Скориківському ЗЗСО

Дата: 08.03.2024 08:18
Кількість переглядів: 40

Педагогічна гостина залишила відгомін життєдайного щему не на один день. 

6 березня 2024 року у Скориківському закладі загальної середньої освіти було гамірно, весело та цікаво, адже вони приймали гостей: заступника сільського голови Гончаренко Т.І., начальника відділу освіти Маленко Л.І.,спеціаліста відділу освіти Хилько В.О., старосту села Скорик Т.М., директорів та вчителів шкіл Новодмитрівської громади.

Вчителі, що атестуються, демонстрували свою майстерність, творчість та професіоналізм:

Овчаренко Н.Д.-вчителька хімії та біології,

Нестеровська К.І.- вчителька української мови та літератури,

Порєчний В.В.- вчитель англійської мови,

Єпіфанова О.В.-вчителька музичного мистецтва,

Пустовгар Н.М.-бібліотекарка закладу.

Зустріли і провели гостей до школи красені-джентельмени. А маленькі дівчатка-танцюристочки вітали вчителів яскравим, барвистим таночком, також намагалися підняти настрій всім присутнім весняними передбаченнями.

Для виховного заходу обрали тему "Хай буде весна...", де пов'язали тему Весни з народженням Тараса Григоровича Шевченка, з вірою в те, що скоро закінчиться війна, і надією на прекрасне майбутнє для нашої неньки-України. Діти читали поезію, віншували весну і тут звучали якнайкращі слова побажання для панянок.

Родзинками заходу були виступи фольклорно-етнографічного ансамблю "Світлячок", які закликали весну своїми піснями та іграми, сценка "Мама і малий Тарас ", яку зіграли Пустовгар Н.М. та Лисенко Саша. Вчителі дивували присутніх відеороботою-читанням поезії " Весна, як жінка. Жінка, як весна..." Дівчата - старшокласниці вражали хореографічною композицією "Дим" , а пісня під гітару "І все на світі треба пережити..." у виконанні Лариси Гнатівни Коломієць, нікого не залишила байдужим, викликавши непрохані сльози.

Щиро вдячні уолекстиву Скориківського ЗЗСО та учням за належну підготовку, за старанність,відповідальність!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора