A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Підсумки ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 11.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 37

З метою підведення підсумків ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» 11 березня було проведено засідання, до якого долучилися секретар Новодмитрівської сільської ради Ірина КОДЬ, заступник сільського голови Тетяна ГОНЧАРЕНКО, начальник відділу освіти Лідія МАЛЕНКО. Почесним гостем зібрання була амбасадор проєкту Людмила ПАВЛЕНКО, заслужений майстер спорту, багаторазова чемпіонка і призерка чемпіонатів, кубків Європи і світу, призер і чемпіон зимових Паралімпійських ігор, повний кавалер Ордена Княгині Ольги.

Сьогоднішнє засідання співпало з десятою річницею драматичних подій на Сочинській Паралімпіаді, де було завойовано переможне «золото» нашої чудової спортсменки. Саме Людмила була прапороносцем збірної на Паралімпіаді в Сочі, де вдягла вінок зі стрічками та футболку з написом: «Мир, Peace» перед світовою спортивною спільнотою, в присутності сотень телекамер на церемонії закриття Ігор. Тоді, у 200-тий День народження Тараса Шевченка, національна паралімпійська збірна заявили про боротьбу за мир для України на весь світ! Вся громада пишається вольовою, мужньою землячкою і тому Людмилі Володимирівні ПАВЛЕНКО першій в нашій громаді було присвоєно звання «Почесний громадянин Новодитрівської ТГ».

Маючи такого представника команд, не дивно, що учні закладів освіти Новодмитрівської сільської ради продемонстрували неймовірну активність, згуртованість, позитивний заряд енергії та бажання перемогти.

Загалом учасниками стали 14 команд, загальна кількість проведених ігор - 11, до участі в них було залучено 131 учня.

🏐У змаганнях з волейболу серед дівчат:

І місце - Драбівецький НВК

ІІ місце - Новодмитрівський ліцей

ІІІ місце - Дмитрівський НВК.

серед хлопців:

І місце Домантівський НВК

ІІ місце Дмитрівський НВК

ІІІ місце Новодмитрівський ліцей.

⚽У змаганнях з футзалу:

І місце посів Новодмитрівський ліцей

ІІ місце Дмитрівський НВК

🏀У змаганнях з баскетболу перемогли команди Новодмитрівського ліцею.

🧭🤸‍♀️У змаганнях зі спортивне орієнтування та черліденгу

І місця посіли команди Драбівецького НВК.

Ми дуже раді, що юні спортсмени закладів освіти Новодмитрівської сільської ради долучилися до цього проєкту і продемонстрували свою спритність, витривалість та командний дух. Керівництво громади відзначило роботу тренерів-вчителів та вручило подарунки.

💛💙 Будучи тільки разом, тільки пліч-о-пліч ми зможемо побудувати наше майбутнє.💙💛

 


« повернутися

Вхід для адміністратора