A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

Дата: 28.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 23

З 27 по 29 березня в онлайн-форматі відбувається П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» , яку організовує та проводить компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

У межах виставки «Сучасні заклади освіти» для учасників були проведені рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 14-ти тематичних номінацій. На конкурс було подано 510 робіт.
Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
16 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Черкащини взяли участь у конкурсних номінаціях виставки та відзначені званням лауреата виставки і отримали відповідні нагороди.

В числі переможців є Домантівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа I-III ступенів –дошкільний навчальний заклад». У тематичній номінації «Формування і розвиток критичного мислення здобувачів освіти як невід’ємний компонент медіаграмотності» вони отримали СРІБЛО🥈.

Щиро вітаємо авторів та колектив закладу та дякуємо за надійне партнерство!


« повернутися

Вхід для адміністратора