A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар в Мелесівському НВК

Дата: 02.04.2024 17:07
Кількість переглядів: 9

2 квітня, у Міжнародний день дитячої книги, колектив Мелесівського НВК переніс у світ казки керівників шкіл, представників педагогічних колективів, другого заступника голови Новодмитрівської сільської ради Тетяну Гончаренко, старосту Вільхівського старостинського округу Ольгу Катрецьку, депутата округу №5 Лесю Костіну, головного спеціаліста відділу освіти Валентину Хилько, виконуючу обов’язків головного спеціаліста відділу освіти Богдану Василенко.

Семінар-практикум для вихователів та музичних керівників відкрився захоплюючим знайомством з Мелесівським НВК. Враження від учнів та вихованців закладу були просто зашкалюючі, а виконана працівниками пісня ближче познайомила з буднями їхнього колективу. Екскурсія, яку провела виконуюча обов’язків директора Світлана Тіщенко, розкрила перед гостями чудові освітні можливості цього закладу.

Особливо цікавим стало інтегроване заняття з логіко-математичного розвитку та музики у різновіковій групі. Ми опинилися у чарівному світі Північного полюсу, де ельфи-вихователі перетворювали свою працю на справжнє казкове диво. Вихователь Лілія Пузій та музичний керівник Аліна Іщенко допомогли усім присутнім зануритися у цей унікальний світ та відчути радість дитинства..

На завершення семінару вихователь Лілія Пузій поділилася досвідом роботи в різновіковій групі та провела захоплюючий майстер-клас «Практичні аспекти використання казки як сучасний засіб виховання дітей дошкільного віку». Учасники заходу не лише обмінялися цікавими та креативними ідеями, а й отримали натхнення та позитивні емоції.

Щиро вдячні колективу Мелесівського НВК за теплий та чарівний прийом! Ви змогли перенести нас у світ дитинства

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора