A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Навчально-польові збори

Дата: 18.04.2024 19:55
Кількість переглядів: 14

Відповідно до навчальної програми «Захист України» проведено навчально-польові заняття для учнів 11-х класів закладів освіти Новодмитрівської сільської ради.

Протягом всієї багатовікової історії нашої Батьківщини український народ вище за все цінував вірність рідному краю, мужність і відвагу героїв, які боролися за торжество добра і справедливості. Українські захисники й захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу й незалежність. Їх відданістю та сміливістю захоплюється кожен українець та цілий світ! Учні нашої громади добре розуміють, що формування у теперішніх умовах високого рівня готовності до виконання вимог сучасної військової діяльності, всебічна підготовка до строкової військової служби спрямована на фізичний, вольовий і моральний розвиток особистості, тож відповідально віднеслися до сьогоднішнього заходу. Навіть сигнал тривоги не став на заваді зустрічі дітей з засновником Патріотичного музею АТО Олексієм Святенком.

Під час заходу здобувачі освіти пригадали Захисників України та вшанували пам'ять загиблих Героїв, завдяки яким кожного ранку у своїх домівках зустрічають новий день.

Учні мали змогу побачити експонати музею, що передала сьогодні війна. Юнаки та дівчата ознайомилися з експонатами із зони проведення бойових дій : це особисті речі бійців, елементи снарядів, гільз, тубуси від ручних гранатометів, частини освітлювальних мін, уламки шахедів, осколки від системи «Град», «Джавеліни», тубуси від протитанкових керуючих реактивних снарядів, набори санітарного забезпечення, а також відчули на собі вагу бронежилета.

Дякуємо Олексію за те, що дає можливість в тилу памʼятати і не забувати наших Захисників та вірити в ПЕРЕМОГУ!

Дякуємо нашим військовим, що маємо можливість проводити час з рідними та близькими, святкувати дні народження разом та обіймати один одного кожного дня!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора