A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар в Драбівецькому НВК

Дата: 01.05.2024 12:43
Кількість переглядів: 17

29 квітня керівники шкіл, представники педагогічних колективів, заступник голови Новодмитрівської сільської ради Тетяна Гончаренко, начальник відділу освіти Лідія Маленко, головний спеціаліст відділу освіти Валентина Хилько, виконуюча обов’язків головного спеціаліста відділу освіти Богдана Василенко залюбки доєдналися до флотилії Драбівецького навчально-виховного комплексу.

Патріотичний дотик до культури продемонстрували дошкільнята закладу. Діти вразили усіх своїм талантом та енергією, представивши патріотичний танець, що зігрівав серця всіх присутніх.

На палубі закладу освіти чекала неймовірна зустріч із командою піратів, що відкрила свої обійми для всіх любителів пригод! Після низки захоплюючих випробувань гостей було прийнято до піратської команди!

Під керівництвом талановитого вчителя мистецтва Наталії ДЖУРИ кожен нюанс заходу було продумано до дрібниць. Від атмосфери та декору до програми дійства та музичного супроводу — все було витончено збалансовано, щоб створити неповторну атмосферу та зробити цей захід незабутнім для кожного гостя.

Асистент вчителя Наталія ТОЛСТОВА провела для гостей творче позакласне заняття «Рефлексія. Мелодія настрою», під час якого педагоги розвивали уяву, налаштовувалися на потрібний лад, фантазували.

Інтерактивна гра-подорож, запропонована вчителькою географії Аліною КОРОЛЬ, стала справжнім випробуванням для новоспечених морських бандитів! З використанням QR-кодів вони підкорювали континенти та відкривали перед собою шляхи до нових знань. Кожен QR-код приховував за собою неймовірні відкриття про різноманітність культур, географічні особливості та цікавинки про наш світ.

Учитель фізичного виховання Сергій ШАРАПА розширив горизонти спортивного світу, демонструючи інноваційні технології, які він використовує на уроках фізичної культури. Педагоги та гості закладу випробували себе у скелелазінні та джампінг-фітнесі, руйнуючи межі своїх можливостей та відкриваючи нові шляхи до здоров'я та активного життя.

Інтерактивні ігри, морські битви та рефлексія — усе це створило командний дух та незабутню атмосферу!

Дякуємо трудовому колективу Драбівецького НВК за неймовірну мандрівку! Ви — справжні капітани у світі освіти, які завжди готові відкривати нові горизонти для наших учнів. Ваше завзяття, талант та ентузіазм — це те, що робить освітню подорож такою неповторною та неймовірною! Нехай кожен ваш день буде сповнений нових відкриттів та досягнень у світі освіти. Щасливо плавайте в цьому захопливому морі знань!


« повернутися

Вхід для адміністратора