A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Семінар в Ковтунівському НВК

Дата: 10.05.2024 11:56
Кількість переглядів: 22

У серці Ковтунівського НВК завжди б'ється пульс українських традицій, а 9 травня цей пульс був особливо відчутний, коли заклад освіти гостинно приймав представників педагогічних колективів, другого заступника голови Новодмитрівської сільської ради Тетяну Гончаренко, головних спеціалістів відділу освіти Валентину Хилько та Богдану Василенко. Метою візиту було проведення семінару-практикуму вчителів інформатики та заступників директорів при Ковтунівському навчально-виховному комплексі.

Учні Ковтунівського НВК активно беруть участь у різноманітних заходах та змаганнях, які проходять на рівнях від районного до міжнародного. За результатами минулого навчального року 22 учні нагороджені грамотами та дипломами, а також отримали стипендії за особливі досягнення. Їхні найбільші успіхи належать сфері астрономії та фізики. З великом задоволення гості слухали Свояка Михайла, Скорик Наталії, Строкань Даші, Власенка Сергія, котрі з величезним запалом та компетентністю ділилися досвідом, розповідали про свої досягнення, здобутки та перемоги.

Досвідом роботи ділилися не лише учні, а й педагоги. Вчитель інформатики Василь КАЧАН поділився власними "know-how" в організації освітнього процесу, з використанням інформаційно-комунікаційні технології для автоматизації навчальних процесів.

Вчитель інформатики Василь КАЧАН поділився своїми унікальними методиками в організації освітнього процесу, де використовуються інформаційно-комунікаційні технології для автоматизації освітніх процесів. Його "know-how" вразило всіх присутніх своєю ефективністю та інноваційністю. Вчитель продемонстрував, як використання сучасних технологій може значно полегшити навчання та допомогти раціонально використовувати час. Його досвід став джерелом натхнення для всіх присутніх, викликавши зацікавленість і бажання вдосконалювати власну педагогічну практику.

Гостини не обмежилися лише класною кімнатою. Педагогів запросили до музею закладу, який переніс гостей у минуле - до української хати. Це було особливо вражаюче - відчути себе часткою нашої національної спадщини.

Завершився семінар виступом дітей, батьків та педагогів до Дня вишиванки. Під час цього заходу гості пережили надзвичайно вражаючий момент, спостерігаючи, як учасники з великою відданістю вшановують українські традиції та цінують нашу культурну спадщину. Цей виступ був яскравим виявом національної гордості та патріотизму, який вразив кожного присутнього своєю щирістю та емоційністю.

Щиро дякуємо колективу Ковтунівського НВК за вашу неоціненну роль у розвитку дітей. Ваша відданість освіті та культурній спадщині нашої країни неоціненна. Ви допомагаєте нашій громаді та країні будувати краще майбутнє, виховуючи молоде покоління з патріотичним почуттям, глибоким розумінням власної гідності та культури. Ваша праця є важливим внеском у виховання майбутніх лідерів, які будуть сприяти процвітанню нашої країни.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора