A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

День пам’яті та перемоги

Дата: 08.05.2024 17:13
Кількість переглядів: 18

День пам’яті та перемоги- це не просто дата в календарі, а символ нескореності людського духу, жертовності й мужності поколінь, які відстояли свободу та мир і продовжують боротьбу на полі бою сьогодні.

8 травня є днем особливого значення в історії людства. Цього дня у 1945 році було підписано акт про беззастережну капітуляцію нацистської Німеччини, що ознаменувало собою перемогу антигітлерівської коаліції та закінчення Другої світової війни у Європі. Цей день є символом мужності та самопожертви мільйонів людей, які боролися проти фашистської агресії та врешті-решт здобули перемогу над нацистською Німеччиною. Він уособлює вічну пам'ять про жертв війни, відновлення миру та безпеки на європейському континенті.

З нагоди пам’ятної дати в закладах освіти Новодмитрівської сільської ради проведено тематичні заходи: виховні години, години спілкування, організовано екскурсії та виставки дитячих малюнків «Квітка пам'яті», участь в обласній вікторині «Пам’ятаємо! Перемагаємо!» та покладання квітів.

Вшановуючи пам'ять загиблих героїв, ми вкотре підкреслюємо непохитну волю українців до незалежності та суверенітету, їхню готовність ціною найвищих жертв захищати рідну землю від ворожих зазіхань. Вічна та світла пам’ять Героям! Слава Захисникам! Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора