A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Святкування Дня Європи

Дата: 11.05.2024 12:14
Кількість переглядів: 14

У рамках святкування Дня Європи, спільно з усією вільною Європою, 9 травня 2024 року у закладах освіти Новодмитрівської сільської ради були проведені різноманітні заходи з метою підвищення обізнаності та усвідомлення значення співпраці з Європейським Союзом.

  1. Тематичні виховні заходи: у закладах освіти громади проведені тематичні виховні заходи, спрямовані на вивчення історії, культури та цінностей Європейського Союзу. «Вікно у світ європейської культури», «Видатні люди Європи», «Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти», «I explore Europe», «Європа – спільний дім», «Толерантність – головна риса європейської спільноти», «В Європу - з Україною в серці», «Дякуємо європейським країнам!». Вони включали в себе класні години, вікторини та челенджі.

  2. Дискусійні клуби та круглі столи: відбулися засідання дискусійних клубів та круглих столів, «Що для мене означає бути громадянином європейської держави?», де учні обговорювали важливість дотримання та збереження загальнолюдських та європейських цінностей демократії, рівних прав для всіх громадян, толерантності, поваги до себе та інших.

  3. Виставки малюнків: організовано виставки малюнків «Україна – це Європа», «Ми українці, в сім’ї європейських народів», на яких учні висловили свої уявлення про Україну як частину Європи та виражали вдячність європейським країнам за підтримку.

  4. Прослуховування гімну Європейського союзу: Урочисто прослухали гімн Європейського союзу "Ода радості", що символізує єдність та співпрацю країн Європи.

  5. Флешмоб вдячності: організовано флешмоб, під час якого учасники виражали свою вдячність європейським країнам за допомогу та підтримку України.

Ці заходи дозволили залучити широке коло учасників освітнього процесу до обговорення та відзначення Дня Європи та сприяли поглибленню розуміння важливості співпраці України з країнами Європейського Союзу.


« повернутися

Вхід для адміністратора