A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 17.05.2024 21:10
Кількість переглядів: 26

Завершення навчального року для закладів освіти – це відповідальний період систематизації та підбиття підсумків усього зробленого за рік.

17 травня 2024 року відбулася нарада керівників закладів освіти при начальнику відділу освіти Лідії Маленко, на яку були запрошені секретар Новодмитрівської сільської ради Ірина Кодь та другий заступник голови Тетяна Гончаренко.

У ході плідного спілкування було розглянуто ряд важливих питань щодо організованого завершення 2023/2024 навчального року, зокрема, питання щодо завершення навчального року, видачі документів про освіту і проведення свята Останнього дзвоника та випусків, проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ), видача документів про освіту, формування мережі класів та груп закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти на 2024-2025 навчальний рік, безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул, проходження медичних оглядів учасників освітнього процесу, проведення ремонтів та благоустрій прилеглої території, створення безпечних умов в закладах загальної середньої освіти, неухильна увага до проблем дітей з числа ВПО, інвентаризації підручників, а також здійснено детальний аналіз стану фінансування по закладах освіти. Учасники наради обмінялися думками щодо векторів розвитку й удосконалення освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Лідія Іванівна подякувала присутнім за добросовісне виконання своїх професійних обов’язків, а керівникам - за співпрацю в питаннях розвитку освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора