A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

Спортивний марафон проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжується. 27 лютого спортзал Драбівського ЦКД став ареною захоплюючих та азартних змагання з футзалу. Учасники змагань показали свої фізичні та морально-вольові якості, дружність, наполегливість, командний дух.

15:56 27.02.2024

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

Сьогодні в парковій зоні с. Драбівці відбувся ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування. Це вид спорту, в якому спортсмени самостійно, за найкоротший час, використовуючи лише компас і карту, повинні знайти розташовані на місцевості контрольні пункти. Беззаперечну перемогу здобула команда Драбівецького навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад". Діти продемонстрували суддям та глядачам, що злагоджена робота усіх разом і кмітливість кожного окремо - це запорука успіху. Всеукраїнські шкільні ліги – твій шлях до перемоги під гаслом ''Разом переможемо''.

14:14 23.02.2024

Регіональний форум «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи»

В Новодмитрівській територіальній громаді активно працюють над забезпеченням учнів та вихованців закладів освіти якісним, корисним, збалансованим харчуванням. Окрім оснащення харчоблоків та впровадженням чотирьохтижневих сезонних меню як для шкіл, так і для садочків також проробляється колосальна робота, щоб випрацювати в дітей саме звичку здорового харчування.

14:11 23.02.2024

ІІ етапу змагань з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні в Дмитрівському НВК розгорнулася волейбольна боротьба між дівчатами ІІ етапу змагань з масштабного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Наші шкільні команди влаштували насправді захоплюючі поєдинки, які тримали в напрузі кожного глядача.

17:18 22.02.2024

Нарада з щодо організаційних питань проведення ІІ етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

16.02.2024 року відбулася нарада з керівниками закладів освіти та вчителями фізичної культури щодо організаційних питань проведення ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів закладів загально-середньої освіти Новодмитрівської громади під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО", який наразі активно впроваджуються.

17:40 16.02.2024

Семінар в ЗДО "Колосочок"

14 лютого 2024 року керівники, представники педагогічних колективів закладів освіти, відділ освіти та секретар Новодмитрівської сільської ради поринули в атмосферу тепла, турботи та любові, яку створили працівники Новодмитрівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Колосочок».

18:07 14.02.2024

Семінар у Вільхівському НВК

           21 грудня керівники закладів освіти, представники педагогічних колективів та працівники відділу освіти Новодмитрівської сільської ради  зустрілися у Вільхівському НВК. Запашним короваєм та зі святковими побажаннями зустрічали гостей маленькі і дорослі господарі закладу.  

12:37 22.12.2023

Нове обладнання для НУШ

         Реформа «Нова українська школа» триває.  В 2023-2024 навчальному  році реформу почали впроваджувати уже в 5-6-х  класах.          З метою забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти НУШ,  на закупівлю засобів навчання для навчальних кабінетів закладів освіти, які здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти в першому циклі середньої освіти (5-6 класи), виділені кошти з державного бюджету та 20% з бюджету Новодмитрівської сільської ради.     І ось уже обладнання в закладах освіти!  Різноманітні засоби навчання та дидактичні матеріали,  обладнання для кабінетів  природничо-математичного циклу допоможуть вчителям  не  тільки забезпечувати  учнів  якісними знаннями, а й  уміннями застосовувати їх у повсякденному житті.

10:04 20.12.2023

Актуально, цікаво, корисно!

         Саме так пройшов семінар для керівників та представників педагогічних колективів закладів освіти Новодмитрівської сільської ради 13 грудня 2023 року.  Цього дня  перед гостями  гостинно відчинилися двері опорного закладу освіти «Новодмитрівський ліцей».

09:11 18.12.2023

Вхід для адміністратора