A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Миколайчики для захисників.

     Велика освітянська родина Новодмитрівської громади, дізнавшись про необхідність лікарських препаратів для наших хлопців з ТРО, буквально за день зібрали і передали посилочки-миколайчики, які вже через день-два будуть їм доставлені.

09:51 08.12.2023

Семінар в Антипівському НВК

     07 грудня 2023 року двері закладу гостинно відкрилися перед керівниками та представниками педагогічних колективів закладів Новодмитрівської сільської ради та відділу освіти.  Зі словами вдячності нашим захисникам за можливість вчити і вчитися, працювати і виховувати, співати і танцювати зустріли гостей  здобувачі освіти та педагогічні працівники Антипівського НВК. Даний захід відбувався з ініціативи відділу освіти з метою обміну досвідом між закладами, запозичення та поширення надбань вчителів, вихователів, колективів в цілому.

09:43 08.12.2023

Як добре, коли збуваються мрії!

          Як добре, коли збуваються мрії! Цього разу здійснилася мрія Новодмитрівської громади та відділу освіти виконавчого комітету зокрема! Завдяки тісній співпраці з австрійським виробником сільсьгосгоподарської техніки  PÖTTINGER та СТОВ «Агрофірма «Маяк» на чолі з директором Олексієм Васильченком, за сприяння народного депутата України Віталія Войцехівського відділу освіти було передано мікроавтобус для освітніх потреб. Майже зовсім новенький Renault Trafic, 2019 року випуску, тепер буде слугувати для різноманітних потреб освітянської родини!

10:18 25.10.2023

Гігієнічне навчання для працівників харчоблоків та медичних сестер закладів освіти Новодмитрівської сільської ради.  

30 серпня 2023 року фахівцями відділення епідеміологічного нагляду (спостереження) за неінфекційними захворюваннями  Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» Білойваненко Оксаною Іванівною та Наконечною Анною Олексіївною було проведено гігієнічне навчання для працівників харчоблоків та медичних сестер закладів освіти Новодмитрівської сільської ради.  

15:42 31.08.2023

Набори для вчителів

Сьогодні педагогічні працівники Ковтунівського навчально-виховного комплексу  отримали набори для вчителів, які працюють дистанційно.  Ці набори передані їм Управлінням освіти і науки Черкаської ОДА в рамках співпраці з міжнародним фондом ЮНІСЕФ.

10:40 30.08.2023

Нарада керівників закладів освіти

Про пріоритетні напрямки роботи закладів освіти Новодмитрівської сільської ради в 2023-2024 навчальному році говорили на своїй нараді керівники закладів освіти 25 серпня 2023 року.

12:41 28.08.2023

Готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти до початку нового 2023-2024 навчального року.

Заклади освіти Новодмитрівської сільської ради готові прийняти своїх маленьких господарів – такий висновок зробила комісія, яка провела огляд стану готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти до початку нового 2023-2024 навчального року.

10:36 21.08.2023

Подарунки до Дня захисту дітей

20 червня відділом освіти виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради були передані подарунки учням закладів освіти громади. Ці яскраві футболочки презентували на День захисту дітей Артем Кухаренко та артисти, що об’єднані під назвою «Команда А» (Амадор Хосе Лопес Родригес, Софія Єгорова, Артур Боссо, Анна Добриднєва). Щиро дякуємо Вам, Артеме Володимировичу, та Вашим друзям за піклування, підтримку, допомогу! А вам, дітки, бажаємо яскравого сонечка, мирного неба і гарних канікул!

08:06 21.06.2023

Підсумкова нарада керівників закладів освіти

       05 червня 2023 року ЗДО «Колосочок» Новодмитрівської сільської ради гостинно зустрічав керівників закладів освіти, працівників  відділу освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників,  почесних гостей наради - Гончаренко Т.І., заступника сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Новодмитрівської сільської ради, Лосіцьку Л.М., голову Золотоніської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Цього дня тут проходила підсумкова нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

08:53 06.06.2023

Вхід для адміністратора