A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
НОВОДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

День Соборності України в Новодмитрівській ЗОШ

     22 січня 1919 року було підписано Акт об'єднання Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). Що таке соборність? Це духовне єднання всіх територій, які історично належали українському народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. Тож відзначення Дня Соборності України є особливо актуальним у такий тяжкий воєнний період нашої країни. У Новодмитрівській ЗОШ відбулися урочисті заходи, присвячені цій даті, яка символізує єднання нашого народу, його духовну силу.

09:07 23.01.2023

Підсумкова нарада керівників закладів освіти Новодмитрівської сільської ради

      Про організоване закінчення І семестру 2022-2023 навчального року та вжиття заходів  безпеки під час Новорічних і Різдвяних свят та зимових канікул, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану та про фінансове забезпечення закладів освіти у 2022 році і планові показники на 2023 рік, про організацію роботи з охорони праці в закладах освіти та про підсумки участі здобувачів освіти громади в предметних олімпіадах та конкурсах, про хід атестації педагогічних працівників та стан роботи зі зверненнями громадян у 2022 році та ще багато інших питань обговорили сьогодні на підсумковій нараді керівників закладів освіти Новодмитрівської сільської ради, яку провела начальник відділу освіти Лідія Маленко.

14:48 26.12.2022

День Святого Миколая - день радості та подарунків!

      19 грудня 2022 року начальник відділу освіти Лідія Маленко разом з головою Новодмитрівської сільської ради Артемом Кухаренко привітали солодкими подаруночками до Дня Святого Миколая дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщених осіб та діток, чиї батьки загинули на війні чи вважаються зниклими безвісти. Нехай на їх обличчях завжди буде усмішка, а в очах радість!!! 

14:51 20.12.2022

Вхід для адміністратора